INFOCENTRUM

Showroom špeciálnych grafických papierov Antalis

2014/03/03

Spoločnosť Antalis, a.s. otvára v spolupráci so spoločnosťou Carol line s.r.o., nový Showroom špeciálnych grafických papierov - Kreatívny papier.

Showroom sídli na adrese Carol line s.r.o. Beckovská 38/A, 821 04 Bratislava a nájdete v ňom výber tých najžiadanejších kreatívnych papierov z produkcie Arjowiggins a Cordenons. U všetkých vystavených papierov je možný odber už od jedného hárku.

showroom500.jpg

Myslíme i na zákazníkov z ostatných regiónov Slovenska, kompletnú ponuku papierov, prezentovaných v showroome a za rovnakých podmienok preto môžete získať i prostredníctvom internetového obchodu www.kreativnypapier.sk.

Módne trendy neobchádzajú ani sortiment kreatívnych papierov. Ich ponuka sa neustále rozširuje a mení, z tohto dôvodu i my budeme ponuku v showroome priebežne aktualizovať. Záleží nám na Vašej spokojnosti, zriadili sme preto i Facebookovy profil https://www.facebook.com/kreativnypapier, kde nájdete aktuálne informácie ohľadom ponúk, cien, súťaží. Zároveň uvítame ak sa s nami podelíte o svoje produkty a kreatívne diela vyrobené z našich papierov.