Správy, Tlačená komunikácia

Uľahčite svojim zákazníkom život s Easystock™, Nová špičková služba spoločnosti Antalis v oblasti digitálneho riadenia zásob

15 nov 2018 — easystock, služby, digital stock management, VMI
Tlačiť
Easystock

Spoločnosť Antalis, popredný európsky distribútor riešení pre papier, vizuálnu komunikáciu a balenie, uviedla na trh Easystock™, prvý poskytovateľ Vendor Managed Inventory (VMI), špeciálne vyvinutý pre profesionálov v oblasti distribúcie papiera, vizuálnej komunikácie a balenia.

Spoločnosť Antalis, popredný európsky distribútor riešení pre papier, vizuálnu komunikáciu a balenie, uviedla na trh Easystock™, prvý poskytovateľ Vendor Managed Inventory (VMI), špeciálne vyvinutý pre profesionálov v oblasti distribúcie papiera, vizuálnej komunikácie a balenia.

Vďaka najmodernejšej digitálnej technológii automatizuje inovatívna aplikácia spoločnosti Antalis opakujúce sa toky objednávok, optimalizuje úrovne zásob zákazníkov spoločnosti Antalis a umožňuje im tak šetriť drahocenný čas, ktorý môže byť nasmerovaný na iné výrobné úlohy.

 

Inovatívne riešenie riadenia zásob, ktoré zodpovedá všetkým potrebám zákazníkov

Koncept je jednoduchý. Procesy sú spravované online softvérom Easystock™, ktorý je šitý na mieru pre každého klienta. Každý inventár je skladom osobne klientom, ale táto zásoba nakoniec patrí Antalisu.

Easystock™ je navrhnutý tak, aby automatizoval správu zásob často používaných položiek, ako napríklad položiek objednaných najmenej dvakrát mesačne. Vytvorí sa zoznam týchto najčastejšie používaných produktov, ako aj maximálne a minimálne prahové hodnoty pre každý produkt podľa potrieb klienta. Akonáhle sú tieto premenné nastavené, Easystock™ je pripravený!

 

Tento proces je možné rozdeliť do troch krokov:

Krok 1: Klient odstráni položky z inventára a naskenuje čiarový kód produktu a vloží sumu na web alebo do aplikácie. Fakturácia zákazníkovi sa uskutoční iba vtedy, keď sa použije skutočný inventár.
Krok 2: Odobratá suma sa potom zaznamená a zásoby sa aktualizujú v reálnom čase. Keď zásoby danej položky klesnú pod vopred stanovený minimálny prah, Easystock™ automaticky spustí zásielku na doplnenie zásoby na maximálnu úroveň. To všetko sa deje systematicky bez čakania, rizika chyby alebo zásahu zamestnancov.
Krok 3: Keď klient dostane zásielku a naskladni si ju, stačí jedno kliknutie na potvrdenie prijatia nových položiek a to je všetko!

 

Easystock™ výrazne zjednodušuje proces objednávania automatizáciou doplňovania zásob. Klienti preto môžu preskočiť časovo náročné opakujúce sa úlohy potrebné na kontrolu svojich zásob a zadávanie objednávok.

Optimalizácia zásob tiež znamená, že dôjde k menšiemu riziku vyčerpania určitých produktov a umožní viditeľnosť úrovne zásob v reálnom čase pre všetkých vrátane predajných tímov, čo vedie k ešte rýchlejšiemu času odozvy. Faktúry sa navyše zakladajú na zaznamenanom využití zásob.

Preto easystock™ šetrí drahocenný čas a peniaze, zaberá menej úložného priestoru, znižuje riziko plytvania a chýb a má k dispozícii vyhradený tím podpory telefonicky alebo e-mailom.

 

Už vyskúšané a otestované s niekoľkými klientmi, Easystock™ sa ukázal byť skutočným prínosom pre profesionálov, ktorí chcú zvýšiť produktivitu a zamerať sa na strategickejšie úlohy svojho podniku.

Vložte sem referencie klientov z vašej krajiny, ak sú k dispozícii

 

Xavier Jouvet, riaditeľ marketingu a nákupu skupiny v spoločnosti Antalis International, vysvetľuje: „Easystock™ bol vytvorený pre klientov, ktorí chcú ťažiť z lepšej správy zásob. Je to vysoko očakávaný výsledok dlhodobého procesu, ktorý sa snaží uľahčiť každodenný život zákazníka a znovu demonštruje túžbu spoločnosti Antalis neustále zlepšovať a zdokonaľovať svoju škálu služieb.“