Coala ponúka širokú škálu veľkoformátových potlačiteľných médií určených pre predajné a prezentačné priestory, kompatibilné s digitálnymi technológiami, ako sú: vinyly, textílie, samolepiace fólie, magnetické riešenia, fotografické papiere, bannery, podsvietené bannery, dosky, dibond.

Coala ponúka širokú škálu veľkoformátových potlačiteľných médií určených pre predajné a prezentačné priestory, kompatibilné s digitálnymi technológiami, ako sú: vinyly, textílie, samolepiace fólie, magnetické riešenia, fotografické papiere, bannery, podsvietené bannery, dosky, dibond.

Hľadáte inovatívne materiály pre dizajn svojich obchodných prevádzok?

Použitím reklamy v obchode a mieste nákupu môžu majitelia obchodov ovplyvniť rozhodnutia zákazníkov pri nákupe. Strategicky umiestnené komunikácie, ako sú displeje, reklamné balenia, propagácie predaja a reklama v obchode, sú kľúčové pre zapojenie zákazníkov.

Zvyky nakupujúcich odhaľujú dôležitosť investovania do propagácie v obchode. Štúdia 3 000 obchodníkov (zdroj: Spectrio.com) odhalila, že:  

  • 82% rozhodnutí o nákupe sa prijíma priamo v obchode.
  • 62% nakupujúcich sa rozhoduje pri nákupe impulzívne.
  • 16% neplánovaných nákupov je vyvolaných propagáciami v obchode.

img-instore-2.jpg

Coala walk&wall na podlahe a výkladných sklách.

Váš marketing musí začínať už vonku:

Podlahová krytina s ohromujúcou originálnou grafikou pritiahne pozornosť okoloidúcich. Coala Walk a Wall je čiastočne textúrovaná podlahová grafika, ktorá nevyžaduje laminovanie.

Toto médium drží takmer na akomkoľvek povrchu. Je protišmykové a ľahko odstrániteľné. Je to perfektné riešenie na vytvorenie krátkodobého pútača pred obchod.

 

Obnovujte svoju komunikáciu, ľahko a rýchlo.

Zoznámte sa s materiálom Coala Magnetics. Zaujmite zákazníkov rýchlou zmenou dekorácií a oznamov vo vašej prevádzke. 

img-instore-6.jpg

Coala Magnetics kombinuje samolepiacu magnetickú podložku s potlačiteľným fero filmom Coala, dostupným v troch povrchových úpravách.

img-instore-3.jpg

img-instore-4.jpg

img-instore-5.jpg

Najväčší je najlepší

Komunikujte na celej ploche steny. Vplyv na nakupujúcich bude úmerný veľkosti grafiky.

img-instore-7.jpg

Coala Frontlit

Originálna komunikácia na strope

Komunikujte so svojimi zákazníkmi prostredníctvom odkazov na strope. Je to originálne a pôsobivé sprostredkovanie informácií o predaji, propagačných akciách a špeciálnych udalostiach.

 

img-instore-8.jpgRealizácia: Exhibit – France

Komunikácia všade

Digitálna technológia v spojení so sortimentom Coala Textile ponúka fotografickú kvalitu pre jasnú a dobre viditeľnú komunikáciu. Vedeli ste, že na komunikáciu môžete použiť aj slnečné clony? bez kompromisov v oblasti kvality a estetiky.


img-instore-9.jpgCoala textile Strech na detektoroch proti krádeži / Coala textile Frontlit

Svet maloobchodu má neustály hlad po inováciach. 

Náš sortiment našťastie nie je iba rozsiahly, ale je tiež inteligentný a inovatívny. Od ľahko aplikovatelných samolepiacich materiálov Coala po nástenné a podlahové krytiny máme všetko, čo potrebujete na propagáciu svojho vysnívaného obchodu.

Máme na sklade viac ako 1750 položiek veľkoformátových pevných a flexibilných médií. Je pravda, že sme trochu posadnutí vizuálnou komunikáciou. Je to naša vášeň, prostredníctvom ktorej sme vytvorili jeden z najkomplexnejších produktov a služieb na trhu pre dekorácie a značenie v maloobchode.

 

img-viscom-instore.jpg