Vybrali sme pre vás širokú škálu exteriérových médií, pre vybudovanie povedomia o vašej značke. Doskové materiály, bannery, papiere a laminácie, vinyly, samolepiace fólie, tienidlá, plotrový vinyl,... Poradte sa s nami o najvhodnejšom médiu pre vaše projekty.

Vybrali sme pre vás širokú škálu exteriérových médií, pre vybudovanie povedomia o vašej značke. Doskové materiály, bannery, papiere a laminácie, vinyly, samolepiace fólie, tienidlá, plotrový vinyl,... Poradte sa s nami o najvhodnejšom médiu pre vaše projekty.

img-outdoor.jpg

Realizácia: DÓRA SCHALL - Company Beflex  - BULGARY / Antalis Interior Design Award

Vonkajšia reklama sa zameriava na spotrebiteľov v rôznych formátoch

Vonkajšia reklama zaisťuje, že vašu spoločnosť, produkty alebo služby budú mať na očiach všetci. Premietanie správneho imidžu je dôležité, použité materiály by mali odrážať hodnoty vašej značky. Na výber je široká škála riešení pre exteriérovú reklamu, z ktorých každé prináša jedinečnú pridanú hodnotu.

Billboardy, reklamné plagáty, steny, autobusové a vlakové médiá, špeciálne bannery a športové médiá ponúkajú riešenia každej požiadavky.

img-outdoor-5.jpg

Autobusová a električková reklama predstavuje vynikajúcu príležitosť

  • Na očiach 10 hodín denne, sedem dní v týždni.
  • Prenesú vašu správu do obytných zón a poskytnú efekt mobilného billboardu.
  • Komunikujú so všetkými: nakupujúci, pracovníci, študenti, ostatní motoristi.
  • Umožňujú, aby sa vaše správy zobrazovali znova a znova.
  • Sú nepriehladnuteľné, a preto vysoko efektívne.

 

Mikroperforované samolepiace fólie predstavujú inovatívne, nákladovo efektívne, riešenie pre dopravu a obchody

Rozhliadnite sa okolo seba: mikroperforované samolepiace fólie sú všade. Mikroperforované fólie pre výkladné skrinky umožňujú komunikáciu na veľkej ploche bez toho, aby zatienili vnútro obchodu. Mimo obchodu uvidia okoloidúci reklamu, zatiaľ čo zákazníci a pracovníci vo vnútri obchodu vidia von.

COALA ONE WAY VISION je perforovaný vinyl pre použitie na presklené plochy, ktorý zvonku zobrazuje vytlačenú grafiku a zvnútra je priehľadná.

Slnečné tieneniace textílie poskytujú účinnú ochranu pred slnkom a svetlom pre exteriérové ​​aplikácie. Predstavujú veľmi zaujímavé riešenie pre maximalizáciu účinku vašej reklamy

img-outdoor-6.jpg

Coala one way

img-outdoor-2.jpgCoala textile Outdoor Blind

img-outdoor-3.jpgCoala textile Outdoor Shade

Spoločnosť Antalis vybrala širokú škálu vonkajších médií, aby vybudovala povedomie o vašej spoločnosti. Zohľadnite miesto, kde sa bude vaša vonkajšia reklama nachádzať, pretože to ovplyvní voľbu použitých materiálov. Mala by sa vziať do úvahy trvácnosť, priame slnečné žiarenie, silný vietor, vysoká úroveň premávky alebo vysoká koncentrácia iných podobných displejov.

Exteriérové médiá sú vhodné aj ako dekorácie

img-outdoor-4.jpg