Príbeh úspešného dizajnu alebo interiérovej architektúry vždy začína kvalitou a estetikou použitých materiálov. Antalis, ako nadnárodná spoločnosť, vyberá tie najkrajšie a najinovatívnejšie materiály z celého sveta, aby sme vám mohli ponúknuť stále nový zdroj inšpirácie.

Príbeh úspešného dizajnu alebo interiérovej architektúry vždy začína kvalitou a estetikou použitých materiálov. Antalis, ako nadnárodná spoločnosť, vyberá tie najkrajšie a najinovatívnejšie materiály z celého sveta, aby sme vám mohli ponúknuť stále nový zdroj inšpirácie.

V neustálom hľadaní nových textúr a v spolupráci s dizajnérmi priestorov, aby sme sledovali trendy, ponúkame kompletnú škálu materiálov, ktoré je možné znova a znova upravovať . Naše produkty sú vyvinuté tak, aby sa prispôsobili najnovším inováciám v digitálnej tlači a sú kompatibilné s HP Latex, Eco-solvent, UV a sublimačnými atramentmi .

 

Bez ohľadu na oblasť a štýl vášho dekoračného projektu, v Antalise nájdete produkty pre každú aplikáciu:

  • Wall coverings: Tapety, Textil, Zamat na potlač, v lepiacej, lepenej alebo predlepenej verzii.
  • Acoustic materials: Akustický textil
  • Magnetic coatings: Biele alebo čierne lepiace magnetické základy a hladké alebo štruktúrované železné filmy.
  • Colored adhesive velvets na popisovanie alebo tvarové vyrezávanie 
  • Windows decors so špeciálnou zmienkou pre našu nádhernú Coala Organza 
  • Upholstery materials: Ekokoža, Prírodné a recyklované materiály
  • Covering films s našou radou Coala Interior Film, novou generáciou poťahov na dvere, steny, pulty a nábytok vo viac ako 450 povrchových úpravách.
  • Floors materials

 

Všetky tieto produkty sú ideálne na dekoráciu alebo renováciu maloobchodných predajní, hotelov, pracovných priestorov, zdravotníckych zariadení .... Aby sme osobne preverili možnosti našich materiálov, rozhodli sme sa vyzdobiť nimi priestory centrály Antalis v Paríži. Pozrite si video a nechajte sa inšpirovať pri premene vašich priestorov.

Tiež by ste si radi overili kvalitu našich produktov? Vytvorili sme pre vás Deco Sample Box - krabicu, obsahujúcu vzorky 28 produktov z nášho globálneho sortimentu dekorácií .

Vynikajúca kvalita, atraktívny dizajn a odborné poradenstvo... robí z Antalis prémiového partnera, ktorý vám poskytne inšpiráciu pre vaše dekoratívne projekty.

Pre vyžiadanie návštevy nášho odborníka a prezentácie vzorkovníka Deco Box, vyplňte tento formulár.

Vitajte v našej komunite vytvorenej na propagáciu personalizovaných dekorácií.

Na podporu a povzbudenie dizajnérskej kreativity sme spustili ocenenie Antalis Interior Design Award. Ide o dvojročnú súťaž pre architektov, interiérových dizajnérov, poskytovateľov tlačových služieb a majiteľov značiek. Je to príležitosť ukázať svoj talent na medzinárodnej úrovni.

Ďalšie vydanie príde čoskoro. Medzitým nájdete inšpiráciu prezeraním projektov na www.antalisinteriordesignaward.com a objednajte si svoju osobnú bezplatnú kópiu knihy, ktorá obsahuje 50 najkrajších projektov.

Vynikajúca kvalita, atraktívny dizajn a odborné poradenstvo... robí z Antalis prémiového partnera, ktorý vám poskytne inšpiráciu pre vaše dekoratívne projekty. Chcete sa porozprávať s odborníkom, kontaktujte nás.

book-deco.png