Vizuálna komunikácia
15 feb 2022 —
Tlačiť
gcwa-MI2-news-banner.jpg

Antalis je výhradný sponzor 2022 Global Car Wrapper Awards - celosvetovej súťaže polepov áut!

Antalis je výhradný sponzor 2022 Global Car Wrapper Awards - celosvetovej súťaže polepov áut!

Od 1. februára je Global Car Wrapper Awards 2022 (GCWA) živou globálnou ukážkou práce inštalatérov fólií zobrazenou na Facebooku.

Dva roky po prvom vydaní bolo vydanie z roku 2022 aktualizované a obnovené s 11 kategóriami zabalených inštalácií. Verný duchu #wrapfamily, GCWA je dokonalou príležitosťou ukázať a podeliť sa o svoje odborné znalosti bez obmedzenia vzdialenosti, časového pásma alebo rokov skúseností!

car-01.jpg

Pozývame vás pozrieť si Kalendár na facebookovej stránke, aby ste pozorne sledovali súťaž,  všetky živé prenosy a užili si udalosti #wraptour:

 

fb-live.png
 

car-02.jpg

Zúčasť sa v súťaži Global Car Wrapper Awards 2022 môžu kandidáti odoslaním svojich príspevkov prostredníctvom mobilnej aplikácie Car Wrapper 3D.

Google-Play.png
APP-STORE.png

Finalisti budú vyhlásení 8. decembra a slávnostné odovzdávanie cien sa uskutoční 15. decembra 2022

Objavte súťaž GCWA v obrázkoch sledovaním tohto videa od Anky Hurbanic, ktorá prezentuje súťaž a 14 členov poroty.

 


 

Táto súťaž je skvelou príležitosťou pre odborníkov na polepy ukázať svoju profesionalitu a tvorivé umenie v priateľskej atmosfére. Vyzývam všetkých, aby sa zaregistrovali a užili si zážitok GCWA sponzorovaný Antalisom,“ hovorí François Lainé, riaditeľka Group Marketing & Business Development, členka poroty ročníka 2022.