Vizuálna komunikácia, Tlačové správy, Vizuálna komunikácia správy, Tlač správ

Nová ponuka, nové možnosti

25 jan 2021 —
Tlačiť
Charlie_SK.jpg

Antalis - ako partner vo vizuálnej komunikácii a tvorbe interiérových dekorácií - už roky sleduje trendy a skúma potreby svojich zákazníkov, aby splnil ich očakávania. A v súlade so svojim poslaním ich inšpiruje pri vytváraní inovatívnych riešení, poskytujúc im širokú škálu produktov a odborných znalostí, ako aj logistickú podporu na tej najvyššej úrovni.

Antalis - ako partner vo vizuálnej komunikácii a tvorbe interiérových dekorácií - už roky sleduje trendy a skúma potreby svojich zákazníkov, aby splnil ich očakávania. A v súlade so svojim poslaním ich inšpiruje pri vytváraní inovatívnych riešení, poskytujúc im širokú škálu produktov a odborných znalostí, ako aj logistickú podporu na tej najvyššej úrovni.

Nový integrovaný dodávateľský reťazec

 

Odpoveďou na tieto očakávania je nový integrovaný dodávateľský reťazec, vďaka ktorému zákazníci získajú ešte väčšiu dostupnosť produktov a materiálov potrebných pre vizuálnu komunikáciu.


Rok 2021 začíname pripojením pobočiek Antalis na Slovensku, Poľsku a v Českej republike k zoskupeným zdrojom západnej Európy - zásobám a dodávateľskému reťazcu. Túto zmenu robíme s jediným cieľom: aby zákazníci mali širší a rýchlejší prístup k sortimentu z kategórie Visual Communication. Vďaka zmene sme do našej ponuky pridali niekoľko desiatok nových produktov, ktorých dodacia lehota sa skráti z 2 týždňov na 3 pracovné dni. Znamená to veľkú výhodu pre zákazníkov, ktorí si okrem štandardnej ponuky dostupnej na nasledujúci deň budú môcť objednať aj ďalšie produkty s prakticky rovnakou, alebo podobnou dodacou lehotou. 

 

Veľmi sa teším, že realizujeme tento projekt – priznáva Christophe Hunaut, Výkonný riaditeľ spoločnosti Antalis pre strednú, južnú a východnú Európu. – Skladová a logistická integrácia je rozsiahly projekt. Vďaka nemu sme zvýšili štandardy našich služieb zákazníkom na ešte vyššiu úroveň.

 

Širší sortiment v piatich kategóriách produktov pre veľkoformátovú tlač (LFP)


Na začiatku roka rozširuje Antalis svoje produktové portfólio o nasledujúce kategórie:

  • Samolepiace fólie
  • Filmy do prezentačných systémov
  • Laminácie
  • Textílie
  • Papiere
  • Tapety


Nové produkty sú veľmi kvalitné a perfektne sa hodia na grafické a obrazové kreácie, ako aj na dekoráciu interiéru. Ocenia ich zákazníci, ktorí chcú smelo realizovať svoje vízie a vytvárať jedinečné projekty.

 

Svojich zákazníkov vždy pozorne počúvame. Je to odpoveď na ich signalizované potreby. – zdôrazňuje Joanna Smolińska, Regionálna riaditeľka sektoru Visual Communication.
Veríme, že rozšírenie ponuky materiálov poskytne dizajnérom a dodávateľom nové nástroje, spolu s inšpiráciou na kreatívne riešenia. –

 

Produkty vo vyššie uvedených kategóriách je možné objednať telefonicky aj prostredníctvom e-shopu Antalis. Je to komplexná platforma na nákup vizuálnych komunikačných materiálov, obalov a papiera, berúc do úvahy individualizovanú cenovú ponuku. Zákazník môže tiež sledovať priebeh svojej objednávky a jej doručenie - je to nová funkčnosť rozsiahleho firemného kanála e-commerce.

 

Antalis – partner pri vytváraní priestoru


Široká ponuka materiálov z kategórie Visual Communication je určená architektom­ a interiérovým projektantom, tlačiarňam, reklamným agentúram a grafickým štúdiám. Ponuka zaujme tiež všetkých zákazníkov, ktorí používajú materiály z portfólia Antalis na výrobu a montáž reklám - vrátane billboardov, plagátov, nálepiek na sklo, ako aj na dekoráciu fasád a budov z tehlových a betónových povrchov, do výstavných stánkov, výkladov a na steny v predajniach, na dekoráciu na výstavách a pod.

 

Rozšírený sortiment Visual Communication zahŕňa takmer 5.000 produktov, ktoré sú technologicky vyspelé, inovatívne a zodpovedajú najnovším trendom, a vyhovujú environmentálnym požiadavkám. Vďaka nim môže každý zákazník uspokojiť svoje potreby v oblasti Visual Communication a realizovať tie najodvážnejšie nápady.

 

Nová ponuka je k dispozícii na webovej stránke: https://www.antalis.sk/eshop

Odporúčame vám vytvoriť si účet a zadávať objednávky online. Prihláste sa na odber nášho newslettera a dostávajte pravidelné informácie o nových produktoch a propagačných akciách.

 

O spoločnosti Antalis


Antalis je členom Kokusai Pulp & Paper Group, globálneho lídra v distribúcii papiera, obalov a vizuálnej komunikácie so sídlom v Japonsku.

V Európe a Latinskej Amerike je Antalis popredným B2B distribútorom kancelárskych a priemyselných obalových produktov a služieb a dvojkou v distribúcii vizuálnych médií s globálnym predajom 2,1 miliardy EUR v roku 2019.

Spoločnosť Antalis so sídlom v Paríži (Francúzsko) pôsobí v 31 krajinách a poskytuje služby viac ako 110.000 zákazníkom, zamestnáva 4.000 zamestnancov a ponúka riešenia e-commerce.

Našich 103 distribučných centier, pracujúcich v súlade s najvyššími štandardmi zodpovednosti za životné prostredie, poskytuje služby na svetovej úrovni realizujúc viac ako 11.000 dodávok denne.

Ak sa chcete dozvedieť viac, navštívte www.antalis.com a sledujte nás na LinkedIN, Instagrame, Facebooku alebo YouTube a odoberajte najnovšie správy!

 

 

Charlie-laminacia.jpg

Laminácie

Laminovacie a obojstranne lepiace fólie

Charlie-podlaha.jpg

Samolepiace fólie

Hľadáte polymerické, Wall wrap, podlahové, okenné, magnetické a fero filmy, alebo tabuľové fólie? 

Charlie-roll-up.jpgFilmy do prezentačných systémov

Prémiové PP a PET materiály do prezentačných Roll-up systémov. Frontlit a blockout bannery.

 

Charlie-textil.jpg

Texílie

Kvalitné textílie pre Roll-up systémy, alebo krátkodobé exteríérové aplikácie. Nehorlavé, nekrčivé, vhodné pre rolovanie.

 

Charlie-papier.jpgPapiere

Exteriérové posterové papiere Coala. 

 

Charlie-tapety.jpgTapety

Vysoko kvalitné tapety s hladkým alebo štruktúrovaným povrchom, zadnou stranou z papiera alebo netkanej textílie. Klasické, alebo samolepiace.