Novinky a udalosti

Prinášame nové on-line možnosti!

02 aug 2021 — news
Tlačiť
V1-registration.jpg

Spoločnosť Antalis, člen skupiny Kokusai Pulp & Paper Group – svetového lídra v oblasti distribúcie papierov, obalov a vizuálnej komunikácie – v rámci ďalších modernizácií vyhlasuje zahájenie novej etapy v oblasti online predaja produktov. Od augusta 2021 umožňuje internetový obchod www.antalis.sk každému podnikateľskému subjektu, registrovanému na Slovensku, založenie účtu v zjednodušenom registračnom procese.

Spoločnosť Antalis, člen skupiny Kokusai Pulp & Paper Group – svetového lídra v oblasti distribúcie papierov, obalov a vizuálnej komunikácie – v rámci ďalších modernizácií vyhlasuje zahájenie novej etapy v oblasti online predaja produktov. Od augusta 2021 umožňuje internetový obchod www.antalis.sk každému podnikateľskému subjektu, registrovanému na Slovensku, založenie účtu v zjednodušenom registračnom procese.

Zohľadňujúc skutočnosť, že Slovensko patrí medzi krajiny s najdynamickejšie sa rozvíjajúcim trhom e-commerce v Európe, Antalis prispôsobil svoju nákupnú platformu moderným potrebám a všetkým podnikateľským subjektom ponúka rýchly online prístup k viac než 3000 produktom.

 

INTELIGENTNÝ – KVANTITATÍVNY RABATOVÝ SYSTÉM

Antalis vďaka zavedeniu nového riešenia v oblasti udeľovania rabatov zaregistrovaným zákazníkom, môže automatickým spôsobom, s prehľadnými zásadami, znižovať hodnotu košíka, proporcionálne k množstvu kúpených tovarov. Čím je množstvo objednaných produktov väčšie, tým je vyšší aj rabat zákazníka.

V našom internetovom obchode ponúkame rôzne produkty, ktoré sú nevyhnutné pri rozvoji firiem v na Slovensku. Uvedomujeme si, že dôležitý je nielen dobrý servis, ale aj náležitá cena. Náš nový rabatový systém umožňuje zákazníkom nakupovať produkty s rýchlym dodaním a súčasne za veľmi atraktívne ceny.“ – Arkadiusz Chłopik, riaditeľ marketingu CSEE.

 

KVALITNÝ ZÁKAZNÍCKY SERVIS

Záleží nám na spokojnosti našich súčasných aj nových zákazníkov, preto spoločnosť Antalis zaviedla rôzne vylepšenia v oblasti zákazníckeho servisu. EBDO (E-Business Department Organisation) – novo vzniknutý tím, ktorý zabezpečuje obsluhu nášho e-shopu, ktorého cieľom je aktívne pomáhať pri procese zadávania objednávok prostredníctvom webovej stránky.

Webová stránka nášho internetového obchodu www.antalis.sk okrem iného ponúka možnosť okamžitej komunikácie s našimi konzultantmi, ktorí sú pripravení odpovedať na otázky ohľadne produktov a pomôcť pri nákupnom procese.

 

POKROČILÁ DISTRIBÚCIA A LOGISTIKA

Vďaka našej aktívnej angažovanosti do rozvoja a integrácie internetového obchodu a oddelenia distribúcie a logistiky, dokážeme maximálne využiť potenciál týchto jednotiek, čo následne umožňuje nakupovať produkty zo sektora Print, Office a Visual Communication so systémom doručovania zásielok „door to door“ s termínom realizácie – 1 pracovný deň.

Antalis, ako popredný distribútor B2B produktov a služieb v oblasti papierových produktov a obalov v Európe, robí všetko pre rozvoj nových technológií, ktoré pozitívne ovplyvňujú rýchlosť doručovania objednávok zákazníkom.

„Rozvoj nášho internetového obchodu je ďalšou etapou stratégie, ktorej cieľom je ponúkať kompletnú paletu produktov pre firmy, ako aj umožniť ich objednávanie jednoduchým a rýchlym spôsobom.“   – Christophe Hunaut, výkonný riaditeľ Antalis Poland a regiónu CSEE

 

O SPOLOČNOSTI ANTALIS

Spoločnosť Antalis zo skupiny Kokusai Pulp & Paper Group, svetového lídra v oblasti distribúcie papierov, obalov a vizuálnej komunikácie, so sídlom v Japonsku. V Európe a v Latinskej Amerike je Antalis popredným distribútorom B2B produktov a služieb v oblasti papierových produktov a priemyselných obalov, a na druhom mieste v oblasti distribúcie médií pre vizuálnu komunikáciu s globálnym predajom na úrovni 2,1 miliárd EUR v roku 2019. Spoločnosť Antalis so sídlom v Paríži (Francúzsko) pôsobí v 31 štátoch, obsluhuje viac než 110 000 zákazníkov, zamestnáva 4 000 zamestnancov a ponúka riešenia e-commerce. Našich 103 distribučných centier, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy ekologickej zodpovednosti, zaručujú obsluhu na svetovej úrovni s objemom 11 000 dodaní denne. Bližšie informácie nájdete na našom webe www.antalis.com a na našich profiloch na sociálnych sieťach LinkedIn, Instagram, Facebook a YouTube, kde vždy nájdete najnovšie informácie!